Kennel Teivik´s

Fotoalbum

Här snackar vi; egen "gräddfil" på hyllan . Kerge  ( Bekväm) 2dgr
Här snackar vi; egen "gräddfil" på hyllan . Kerge ( Bekväm) 2dgr
Vigurivänt 6 dgr
Vigurivänt 6 dgr
Kerge 6 dgr
Kerge 6 dgr
Valev 6 dgr
Valev 6 dgr
Tugev 6 dgr
Tugev 6 dgr
Otsene 6 dgr
Otsene 6 dgr
Latern 6 dgr
Latern 6 dgr
Imema 6dgr
Imema 6dgr
Toola 6dgr
Toola 6dgr
här behövs inga ord:)
här behövs inga ord:)
Men snälla , stäng av blixten!
Men snälla , stäng av blixten!
Kan inte släppa greppet , varken med bakben eller framben för då rullar jag runt! Är just nu lite FÖR rund om magen!  Valev
Kan inte släppa greppet , varken med bakben eller framben för då rullar jag runt! Är just nu lite FÖR rund om magen! Valev
Hänger lite här med dig jag ,mamma
Hänger lite här med dig jag ,mamma
Tålamod Lill, Tålamod!
Tålamod Lill, Tålamod!
Hon är alldeles för snäll;)
Hon är alldeles för snäll;)
Nå , är det nåt bus på gång?
Nå , är det nåt bus på gång?
Tugev i snygg pose
Tugev i snygg pose
Latern 6v
Latern 6v
Vigurivänt 6v
Vigurivänt 6v
Valev 6v
Valev 6v
Otsene 6v
Otsene 6v
Kerge 6v
Kerge 6v
Tola 6v
Tola 6v
Tugev 6v
Tugev 6v
Imema 6v
Imema 6v
Familjen Brandqvist 
med Hellford ( Kerge)

Piggatorp
Familjen Brandqvist med Hellford ( Kerge) Piggatorp
Familjen Jenny o Thomas Ljung  , Västerås 
Sixten - Vigurivänt
Familjen Jenny o Thomas Ljung , Västerås Sixten - Vigurivänt
Lilla Lima (Otsene ) Med sin nya familj! Atlungstad -Berget , Ottestad  Norge
Lilla Lima (Otsene ) Med sin nya familj! Atlungstad -Berget , Ottestad Norge

De är  veterinärbesiktigade , avmaskade 3ggr , chipmärkta, vaccinerade , registrerade  i SKK  samt har
Dolda fel Försäkring  i 3 år.
Säljes enligt SKK´s regler
 Valparna levereras tidigast 131123

Valparnas  egna Bilder!Deras namn är Estniska ordbetydelser, ( mitt estniska arv)


Valev  -Ljus          (hane)  Flyttar hem till Wiveca Dias I Stockholm
Kerge - Bekväm    ( hane)  Flyttar till Fam. Brandqvist  Piggatorp
Vigurivänt - Lustigkurre (hane)Flyttar till fam. Jenny o Thomas Ljung  Västerås
Tugev - Stor         (hane)  Flyttar till Stockholm  med Fam. Sundblad
Latern  - Lykta      (tik)
Imema- Suga         (tik)  Flyttar till Fam Östlund i Sollefteå
Otsene - Rak         (tik) Flyttar till Ottestad i Norge till Fam. Atlungstad_Berget
Tola-  Toker          (tik) Flyttar till Oskarström   Till Eva Ekberg o Roger Forsman

Klicka  på  bilder så kommer det text!
1/12
 Så har Lima  (Otsene) också lämnat boet!  Hon emigrerar dessutom , till vår granne  Norge, Ottestad.   Hon kommer att  få det  kanonbra!  Lycka Till!
30/11
Wilma ( Tola) Hade en  lång resa  fram för sig innan hon  "landar" i sitt nya hem  i Oskarström.  Vi önskar henne  o hennes familj allt gott  i livet!

28/11
Idag flyttade ¨Carlito    (Valev) hem till Wiveca Dias  i Stockholm.  Det ryktades  om ett duntäcke;)     Ta hand  om varandra nu!   Så nu är det en riktig tjejliga kvar !
25/11   Så har Sixten  ( Vigurivänt)  lämnat boet:(    Han kommer att få det  kalas!  Lycka till på färden...

23/11
Sorgens o Glädjens dag!  En del av valparna har flyttat , Hellford (Kerge) , Tugev o Imema. Vi önskar dem all lycka  på vägen!  Vet att de kommer att få det jättebra hos sina nya familjer!
21/11
Idag har vi gjort en riktig välgärning!  Vi åkte allihop till gammelmormor (min gamla ,rullstolsburna mamma) !   En  o en fick vi gå från parkeringen till gammelmormor.  Där delade  vi ut massor av goa boxerpussar. Hon var alldeles  blöt  i ansiktet då vi åkte ;)  Gammelmormor  lever  länge  på  det här! 
19/11
 Oj vad vi håller  på 😀 hela dagarna.   Nu har vi tagit det stora steget , att åka alldeles ensamma  i bilen!  Lite  pip, men på det stora hela har allt gått bra. De flesta sov innan vi var hemma igen!  Ute på gården , koppel på,  handlat , varit  till ridskolan igen nu i mörkret!  (perfekt ställe det där, massa barn ,ljud  hästar)     Puh , äntligen kväll😉

17/11
Idag har det inte blivit  mycket fotat!  MEN vi har varit  på Ridskolans  familjedag!  Röste Taxi  dit  ;)  Sen fick vi gå en o en runt  på ridskolan o i ridhuset!  Många barn  o vuxna  som ville hälsa. Kanon träning!     Sen blev lite trötta en  liten stund....

14/11
  Är man stor ska man vara  snäll....  Jätte ruggigt väder  idag, så jag åker ner  o köper täcken till de små!   Att klä 8 Bångstyriga  barn , bära dem ner för trappen i nya  kläder
 var en syn för gudarna!    De kunde inte gå, o ramlade  de, tog de sig inte upp,  blev jättesmutsiga.    Kontentan av detta?!  Jo barna  frös ändå trots mina ansträngningar😀  
13/11   Hur  lätt är det eg. att knäppa  kort  på valpar som gör precis som de själva vill;)
Posera  vägrar de!  Några  provklättrade trappen idag..... Vi har varit  till ridskolan  också!  De flesta  knatar  på som om de inte gjort annat , andra funderar lite mer, men alla  går framåt  och välkomnar alla nya  intryck!
11/11
Idag har vi sett bussar , massor av bilar, långtradare ,tvåbenta, nere   vid Coop. En o en fick vi kliva ur på pareringen!  lite läskigt var det allt , med framför allt Kallt!  Vi är ena riktiga fryslortar!   
10/11 
Biltur, ensam promenad på gården.  Ätit ensamma i köksavd.   Alla är jätteduktiga
8/11
 Ute  på  fm.  Sen har vi gjort  premiär tur  i bilen allihop!  Gick galant !
7/11
Vad vi kan många saker  nu!  vi sover ca. 22.30 - 05.00.  Jätteduktiga är vi!   Sen har vi gått  i koppel  idag!  Varierad succe`  många bakåtsträvare  men nu är vi riktigt  på hugget är  ute.  😉  Bara  att hänga  på i början!
2/11
  Idag har vi varit  ute ca 10 min, i vår hage !   vi frös lite  ,men trivdes ganska bra ändå! Halsband  på inne , men det klia  lika mycket  idag  också!
1/11
Våra koppel o halsband som vi beställt har blivit försenade!  Men för att kunna ta klivet  ut  i vuxenlivet har vi idag fått andra halsband på oss!  Vi kan inte göra NÅGONTING ;) för fy vad det kliar  !  Vad är det vi har på oss?    Vi har även varit  ute  mer på Bron och blir vädret skapligt tar  vi  steget fullt  ut  i morgon o går till  hagen!

30/10
Här mår vi alla bra!  De första valparna har varit ute ett par sekunder på bron i dag!  Resten såg ut att vilja vänta ett par dagar!  Vi tar det succesivt så alla hinner med!   Vi äter själva  största delen av  målen, men en tutte säger vi såklart inte nej till;)   Lill är inte så samarbetsvillig längre....   Det har varit  lite rörigt ett par dagar här med kökskran som gått sönder  med läckage som följd, samt  idag driftstörningar på alla fronter. telefon, internet , . Men nu  verkar vi vara på banan igen.   Korten har hamnat  på efterkälken förstås....
19/10
På agendan idag!    Avmaskning !  Vi jobbar vidare på att smaka på mat  och vatten! 
17/10
Första  smakportion intagen!
16/10
Idag KAN vi ALLT!  Vi kliar oss, , viftar lite  på svansen, "Morrar" som små kattungar... Vidgar våra utflykter med någon halvmeter;)  Men Hua vad stort det  är där ute!

14/10
 valparna  smakar och tar provtuggor på  det mesta !  Ett öra  ,ett ben  lite filt osv, Deras "kulinariska resa"  har börjat :)
13/10
D dagen är här;)   Nu försöker de klättra över valplådan!   Ibland  tar de sig över och då blir de lite förvirrade vart de hamnat!  MITT jobb har bara börjat:)
 
12/10
Alla har öppnat ögonen och är mer rörliga!  De söker närhet och provbiter lite  i varandra. Några av dem testar sina  förmågor till att ljuda

7/10   Börjar bli "krig" I matlådan  vid skiftbyte av tutt!    En del valpar har börjat  få "springor" i ögonen. Spännande !  Blir andra varelser med ögon!

4/10
 Idag har vi klippt  klor   128 st  närmare bestämt!   Sen gjorde  vi ett tappert försök att ta profilbilder!  Inte det  lättaste må ni tro och bilderna  visar det  också,    Men  vi gör snart ett nytt  försök igen!

Ida Fogelström 25.11.2013 15:34

Hejsan! Jag går i tankarna på att skaffa mig en boxer eftersom de är en sån trevlig ras. Hör gärna av er om frågor. Mvh Ida

Stefan sundblad 30.10.2013 21:07

Hej.

Vi är intresserade av en hane. Har haft boxer i åtta år, men han gick bort nyligen. Jag finns på telefon 0702179383. Jag försöker ringa imorgon eller o

Pernilla 30.09.2013 09:21

Så fina dom är!

Senaste kommentarer

25.10 | 03:00

Ja visst är det fina❤️Tack snälla för berömmet😍🥰

24.10 | 17:00

Så fina valpar och en så fin hemsida ❤️❤️❤️

21.10 | 11:56

Inte klokt förstår du🥰Man blir liksom stolt över dem😍Riktiga A barn detta med

21.10 | 10:46

Jösses vad duktiga dom är med att sova och kissa på tidning👏🏻😃Det må...